AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i premijerno predstavila BMW CE02

Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i  premijerno predstavila BMW CE02

Delta Auto grupa, ekskluzivni uvoznik i distributer moto brendova BMW Motorrad, Honda i KTM, zvanično je otvorila novu moto sezonu velikom humanitarnom žurkom u Delta Auto centru (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd) koja je okupila ljubitelje dvotočkaša ovih popularnih brendova...

Prikupljena sredstva Delta Fondacija proslediće „Centru Zvezda“ koji pruža sveobuhvatnu podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja.


Sjajna atmosfera upotpunjena je specijalnim muzičkim nastupom i uzbudljivim rok zvukom, uz raznovrsan zabavni sadržaj i posebna iznenađenja.


Tom prilikom, premijerno je prikazano novo e-vozilo koje dolazi iz BMW Motorrad porodice. Reč je o revolucionarnom elektičnom dvotočkašu - BMW CE 02, koji postavlja standarde u urbanoj mobilnosti, kombinujući praktičnost i inovativnu tehnologiju.

Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i  premijerno predstavila BMW CE02

Ovaj novitet poseduje maksimalnu izlaznu snagu od 11 kW (15 ks), a dostupan je i u verziji od 4kW (5 ks). Zahvaljujući težini od samo 132 kg (verzija od 11 kW), odnosno 119 kg (verzija od 4 kW) i niskom sedištu od 750 mm, novi CE 02 posebno je agilan i okretan pri upravljanju.

 


Ovaj električni dvotočkaš stvoren je za gradsko, urbano okruženje i ubrzava od 0 do 50km/h za svega 3 sekunde, a njegova maksimalna brzina iznosi 95km/h (dok je u verziji od 4kW maksimalna brzina ograničena na 45km/h). Domet koji CE 02 ostvaruje je 90km po WMTC standardu.

Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i  premijerno predstavila BMW CE02

BMW CE 02, pored ostalog, poseduje asistenciju za vožnju unazad, sigurnosni alarm protiv krađe, kao i mogućnost vožnje bez ključa („Keyless ride“). Ovaj model dolazi sa automatskom kontrolom stabilnosti (ASC) i rekuperativnom kontrolom stabilnosti (RSC), kao i sa BMW Motorrad ABS-om na prednjem točku. Tu su i LED farovi, uključujući dnevna svetla i migavce.

Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i  premijerno predstavila BMW CE02

Novi BMW CE 02 poseduje 3,5-inčni mikro TFT ekran koji efikasno obaveštava vozača o brzini vožnje, statusu punjenja baterije, kao i o mnogim drugim važnim informacijama. USB-C utičnica za punjenje omogućava i punjenje pametnog telefona.


Korišćenjem aplikacije BMW Motorrad Connected pametni telefon pokazuje predviđeni završetak punjenja zahvaljujući povezivanju preko Bluetooth-a, što je slučaj i na modelu BMW CE 04.
Sa sistemom BMW Motorrad Connected Services (koji je dostupan u okviru paketa Highline) status punjenja i ostale informacije o vozilu CE 02 mogu se pogledati u svakom trenutku sa bilo kog mesta preko aplikacije.


Pored premijerno predstavljenog BMW CE 02 modela, prisutni su uživali i u posebnom izložbenom delu gde su mogli da se vide najatraktivniji BMW Motorrad, Honda i KTM motocikli.


PR

123456. . .1597
Renault Symbioz
Slika nedelje