AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

Najsvežiji primer: Guma Hankook iON evo SUV dobila je najbolju ocenu na Auto Bild testu (izdanje 16/2024) i dobila je ocenu „uzorno". Još jedan dokaz strategije stručnjaka za gume da se ponude vrhunski proizvodi po pristupačnoj ceni bez kompromisa u pogledu kvaliteta.


Pozitivan zaključak časopisa Auto Bild: „Novi letnji profil EV sa izbalansiranim potencijalom visokih performansi, stabilno, sigurno rukovanje, kratki put kočenja na mokrim i suvim podlogama, mala buka pri vožnji, velika kilometraža, dobra ekonomičnost", glasio je opis gume Hankook iON evo SUV na najnovijem testu letnjih guma za EV. U poređenju sa sedam konkurenata u veličini 235/55 R 19, premium guma kompanije Hankook dobila je ukupnu ocenu „1,3". Osim toga, guma iON evo SUV opremljena je tehnologijom Hankook i Sound Absorber i posebno je aerodinamično dizajnirana, što zajedno osigurava veoma nizak nivo buke u poređenju sa standardnim gumama.


„Uravnotežena i udobna" – ocena na testu letnjih guma za kompaktna SUV vozila od strane časopisa auto motor und sport (broj 07/2024), guma Hankook Ventus S1 evo 3 SUV dobila je ocenu „veoma dobra". Ovaj časopis je na testu uporedio osam guma čije su dimezije uobičajene za SUV vozila i to 235/55 R18. Pored performansi vožnje na suvim i mokrim podlogama, fokus poređenja bio je i na otporu i buci pri kotrljanju. Pozitivan zaključak stručnjaka: „Veoma dobro, dinamično ponašanje na mokrom sa visokim nivoom prianjanja i lakom kontrolom. Direktan odziv upravljanja, veoma dinamično na suvim podlogama, dobra svojstva udobnosti."


Od sportskih automobila do kampera: uverljive vozne karakteristike na mokrim i suvim podlogama


Auto Bild Reisemobil opisuje Hankook Ventus Prime 4 kao „uzoran" na svom najnovijem testu letnjih guma za kampere (izdanje 4/2024). Redakcija ovog časopisa je uporedila ukupno deset guma dimenzija 225/55 R17 i došla do sledećeg zaključka o premium gumi: „Letnji profil brenda sa uverljivim voznim karakteristikama na mokrim i suvim padinama, dobrim sigurnosnim svojstvima u slučaju akvaplaninga, neutralnim i sigurnim upravljanjem na mokrom i suvom." Oni koji su testirali ovu Hankook gumu takođe ističu da je „veoma tiha tokom vožnje" i da pruža „veoma dobar odnos cene i performansi".


Hankook Ventus S1 evo Z takođe se odlično pokazala na Auto Bild Sportscars testu letnjih guma (izdanje 4/2024). Guma Ultra-Ultra-High-Performance za zahtevne super sportske automobile dobila je ocenu „dobra" između šest konkurenata na testu u kombinaciji 265/35 R19 (prednja osovina) i 295/30 R20 (zadnja osovina). Zaključak specijalističkog časopisa: „Sportski talenat s agilnim ponašanjem upravljanja, dobrim svojstvima za akvaplaning i kratkim kočionim putem na mokrim podlogama."


Pobednik odnosa cene i performansi prema Auto Zeitung-u


Hankook Ventus S1 evo 3 imao je najbolji odnos cene i performansi na Auto Zeitung-ovom testu letnjih guma (izdanje 7/2024). Poređenja radi, stručni urednički tim testirao je devet aktuelnih touring profila u veličini 225/45 R17 za udobnost, energetsku efikasnost i sigurnosne karakteristike. Prema mišljenju stručnjaka, premium guma kompanije Hankook ističe se prvenstveno zbog svog „visokog potencijala prianjanja" i „ravnoteže na mokrom i suvom" – „pruža dobar kompromis između dinamike i udobnosti".


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje