AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia u Ženevi s električnim konceptom

Kia u Ženevi s električnim konceptom

Kompanija Kia Motors Europe će na dolazećem salonu automobila u Ženevi predstaviti potpuno električno konceptno vozilo...

Koncept dizajniran u Kijinom evropskom dizajnerskom centru u Frankfurtu je vizuelno utelovljenje stremljenja brenda prema uzbudljivom svetu elektrifikacije. “Kod dizajna automobila se radi o srcu, čiji puls mora biti ubrzan. Smatramo da apsolutno nema nikakvog razloga da ne bude pulsa samo zato što je to električni auto,” kaže Gregory Guillaume, potpredsednik dizajna u Kia Motors Europe.


“Kod dizajna električnog automobila ne želimo samo odgovarati na brige kupaca po pitanju dometa, performansi, mreže punionica i vozne dinamike. Želimo da vam se od oduševljenja naježi koža kada ga vidite i kada ga vozite,” objašnjava Guillaume. “Zato je naš koncept potpuno električnog vozila dizajniran tako da ubrzava puls, ali ujedno i označava naš celoviti emocionalan pristup elektrifikaciji.”


Kia će svoj novi koncept predstaviti 5. marta 2019., kada je prvi novinarski dan ovogodišnjeg salona u Ženevi.


PR

Toyota besplatno ustupa patente za elektrifikaciju vozila

Toyota besplatno ustupa patente za elektrifikaciju vozila

Imajući na umu količinu vremena, novca i resursa potrebnih za razvoj održive mobilnosti radi suzbijanja rasta štetnih emisija i nastavka korišćenja trenutno dostupne tehnologije, Toyota Motor Corporation (Toyota) danas je objavila dve mere u vezi sa svojim patentima i tehničkim znanjem radi dalje promocije sve šire upotrebe elektrikovanih vozila. 

Putujte bezbedno sa Opelovim automobilima i vanovima

Putujte bezbedno sa Opelovim automobilima i vanovima

Idete u brda ili na plažu? Bez obzira na destinaciju tokom dolazećih praznika i godišnjih odmora, automobili, vanovi i SUV modeli iz Opela - Grandland X, Combo Life, Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer i nova Zafira Life – imaju jednu zajedničku stvar: mnoštvo prostora i komfor za putnike i njihov prtljag...

Posle 54. Međunarodnog salona automobila

Posle 54. Međunarodnog salona automobila

Po zatvaranju kapija 54. Međunarodnog salona automobila i 13. Međunarodnog sajma motocikala, skutera, kvadova i opreme "Motopassion", zadovoljstvo učinjenim i prikazanim iskazali su i organizatori, i poslovni partneri, i izlagači i drugi komercijalni učesnici, i privrednici, uvoznici i distributeri, i gosti i posetioci.

"Kad pijem, ne vozim“ na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, i ove godine tradicionalno su za sve posetioce  54. Međunarodnog salona automobila  pripremili aktivacije koje doprinose podizanju svesti vozača o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Žig garancije

Žig garancije "Zaštićen potrošač" za uvoznika Suzuki automobila i motocikala

Na prigodnoj svečanosti na štandu Suzuki automobila na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu, predstavniku kompanije Suro Sumar, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru Suzuki automobila i motocikala, uručen je žig garancije „Zaštićeni potrošač“, koji četvrtu godinu zaredom dodeljuje Republička unija potrošača...

Dacia Duster Extreme 1.2 Tce 130 4x4
Slika nedelje