AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grand Motors: Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Grand Motors: Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila marke Ford u Srbiji, uz podršku principala pripremio je izuzetnu ponudu za klijente orijentisane ka premijum segmentu...

Grand Motors: Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Na raspolaganju su dva izuzetno bogato opremljena top - modela po znatno nižim cenama od redovnih, a popusti se kreću i do 10.000 evra!  Popularni SUV Kuga 2.0 TDCi sa 180 KS, 4x4 pogonom i automatskim menjačem stigao je u Srbiju sa specijalno konfigurisanom opremom koja podrazumeva paket Titanium plus obogaćen luksuznim opcionalima, tako da pored biksenonskih farova, poseduje električni panorama krov, parcijalnu kožu u enterijeru, alu felne od 18 inča, „hends fri“ otvaranje prtljažnika i još mnogo toga... Akcijska cena ove Kuge je 31.990 evra što je za oko 10.000 evra niže od redovne cene. 

Pažnju privlači i Mondeo 2.0 TDCi (180 KS) sa automatskim Powershift menjačem i obogaćenim Titanium paketom opreme. Između ostalog, poseduje navigacioni uređaj, adaptibilna LED svetla, parcijalnu kožu, adaptibilni tempomat sa funkcijom  automatskog kočenja, itd, a sve to po ceni od 30.650 evra, što je za oko 6.000 evra jeftinije od redovne cene. 

Grand Motors: Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Pored toga, u Srbiju je stigao i Mondeo AWD sa integralnim pogonom na sva četiri točka, dugoočekivani novitet koji je u prethodnom periodu izazvao veliko interesovanje kod nas. Akcijski model pokreće 2.0 TDCi dizel od 180 KS, ima automatski menjač i Titanium paketom opreme, a ponuđen je po specijalnoj ceni od 34.990 evra, što je za 4.250 evra niže od redovne cene. Od opreme, između ostalog, poseduje parcijalna kožna sedišta, navigacioni uređaj, adaptibilna LED svetla sa zakretanjem svetala u krivinama i automatskom nivelacijom, alu felne od 18 inča, itd.


Inače, Mondeo AWD može da se kupi već od 26.640 evra, koliko košta najjeftinija verzija sa 2.0 dizelom (150 KS) ručnim šestostepenim menjačem i osnovnom Trend opremom.


PR

Opel GT Concept inspirisao Katiu Mi

Opel GT Concept inspirisao Katiu Mi

Opel GT Concept je je bio među najpoželjnijim zvezdama ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi. Naslednik legendarnog Opel Experimentala GT impresionirao je prisutne predstavnike medija, kao i posetioce koji pristigli iz čitave Evrope...

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Vlasnici Nissan vozila konačno mogu da servisiraju svoj automobil u novom, savremeno opremljenom Nissan servisu preduzeća Stojanov Auto doo. Vlasnicima Nissan vozila u Stojanov Auto doo, na raspolaganju su najsavremeniji dijagnostički uređaji i alati za servisiranje Nissan vozila u garantnom roku i nakon njegovog isteka.

Nova Porsche Panamera - prve (ne)zvanične fotografije

Nova Porsche Panamera - prve (ne)zvanične fotografije

Nova Porsche Panamera kuca na vrata. Neposredno pred premijeru, prve fotografije su, sličajno ili planirano, pronašle svoj put do internet mreže. Zahvaljujući tome, možemo videti kako izgleda nova generacija popularnog luksuznog Porschea. Da li vam se sviđa?

Mercedes-Benz E-Klasa je kralj enterijera u 2016. godini (FOTO)

Mercedes-Benz E-Klasa je kralj enterijera u 2016. godini (FOTO)

Održano je peto izdanje manifestacije Automotive Interiors Expo, u kojoj je žiri sastavljen od automobilskih novinara ocenio inovativne enterijere automobila, nove koncepte ili nove tehnologije, koje imaju šansu da postanu serijski. Ove godine, Mercedes-Benz je "oduvao" konkurenciju...

Bosch Sensortec lansirao najmanji 9-osni senzor pokreta na svetu

Bosch Sensortec lansirao najmanji 9-osni senzor pokreta na svetu

Bosch Sensortec danas lansira BMX160, kompaktni 9-osni senzor pokreta, koji je idealan za širok asortiman aplikacija kao što su pametni telefoni, pametni satovi, narukvice za praćenje aktivnosti, pametan nakit, na primer prstenje, ogrlice, kao i uređaji za virtuelnu realnost...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje