AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Sberbank Srbija i kompanija Verano Motologistic d.o.o. produžile su akciju beskamatnog finansiranja za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe do 31.12.2016. godine i obezbedile dodatne pogodnosti...

Kredite za kupovinu ovih vozila u iznosu do 15.000 evra sa rokom otplate do 24 meseca,  Sberbank Srbija odobrava sa kamatom od 0%.

Ukoliko se klijenti odluče za duži rok otplate, na raspolaganju imaju kredite sa rokom otplate do 84 meseca, nezavisno od toga da li je indeksiran u evrima ili se odobrava u domaćoj valuti. Kredit indeksiran u evrima Banka odobrava po kamatnoj stopi od 6.45% + 3M Euribor. Dinarski kredit u prvih 60 meseci ima fiksnu kamatnu stopu od 12.95%, a nakon toga kamata iznosi 7.2% + 3M Belibor.

Nezavisno od roka otplate, naknada za obradu kreditnog zahteva iznosi 0.5% vrednosti odobrenog kredita, dok je minimalno učešće sa dosadašnjih 30%, spušteno na 20%.

Široka lepeza različitih modela vozila omogućava da Gazela program bude podrška poslovanju mnogih malih i srednjih preduzeća, pri čemu je cena vozila najbolja u svojoj klasi.

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Kompletan asortiman vozila GAZ grupe može da se pogleda putem linka: www.gaz.rs, a više informacija o ponudi zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank, na veb sajtu www.sberbank.rs ili putem Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.

PR

Honda je moja odluka

Honda je moja odluka

Honda je pripremila afirmativne pakete finansiranja vozila za modele CR-V i HR-V čiji je broj ograničen, a koji su raspoloživi za isporuku odmah. Model finansiranja bez ostatka vrednosti bi obuhvatio period otplate od 60 meseci...

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Jedna od zvezda autosalona u Ženevi biće Opel GT Concept, koji sa motorom iza prednje osovine, sekvencijalnim menjačem i pogonom na zadnje točkove, predstavlja pravi čistokrvni sportski automobil. Ovim modelom Opel se vraća korenima istinskih sportskih automobila...

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

Reflektori na međunarodnom autosalonu u Ženevi još neće biti ugašeni, a već će da se pale motori na 5. Sajmu automobila DDOR BG Car Show i 10. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion, najreprezentativnijim regionalnim događanjima u sektoru auto i moto industrije.

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snežna oluja, koja je pogodila istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, mnogima je zagorčala svakodnevnicu. Na drugu stranu, ima i onih koji ove snežne padavine koriste da bi se dobro zabavili...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje