AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo kamioni: letnja akcija Vozite hladne glave

Volvo kamioni: letnja akcija Vozite hladne glave

Vlasnicima Volvo kamiona se po sniženim cenama nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja, ugradnja spoljnih klima jedinica, a, uz specijalne popuste, i delovi klima sistema. Po promotivnoj ceni od 6.554 dinara (bez PDV-a), vlasnicima Volvo kamiona u koje su već ugrađeni klima sistemi, nudi se AC paket...

Pod sloganom „Vozite hladne glave", Volvo kamioni u svojim prodajno-servisnim centrima u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku i u poslovnoj jedinici u Nišu, vlasnicima kamiona ove marke nude mogućnost da do 31. avgusta, po posebnim, sniženim cenama, svoja vozila dodatno opreme klima uređajima ili da već ugrađene klima sisteme servisiraju - kako bi tokom vrućih dana funkcionisali s optimalnim kapacitetom.

Po promotivnoj ceni od 6.554 dinara (bez PDV-a), vlasnicima Volvo kamiona u koje su već ugrađeni klima sistemi, nudi se AC paket koji obuhvata punjenje klima sistema odgovarajućim fluidom (ispuštanje freona i punjenje freonom), test curenja i dopuna ulja u klima sistemu.

Vlasnicima FH kamiona iz prethodne, Classic serije, nudi se mogućnost naknadne ugradnje takozvanog parking klima sistema krovnog tipa renomiranog nemačkog proizvođača, rashladne snage 850 W (obezbeđuje idealnu klimu unutar kabine, tokom pauze), po ceni od 176.385 dinara (bez PDV-a).

Parking klima istog proizvođača se, po promotivnim uslovima, naknadno može ugraditi i na FH nove generacije (uređaj se ugrađuje na „leđa" kabine, dok se tanka isparivačka jedinica postavlja na otvor krovnog prozora). Ovakav sistem do kraja avgusta košta 221.985 dinara (bez PDV-a).

Među servisnim uslugama po promotivnoj ceni je i paket Preglednost, koji uključuje ugradnju novih metlica brisača, dopunu tečnosti za pranje vetrobranska stakla i pregled i podešavanje farova - sve to po ceni od 5.309 dinara (bez PDV-a).

Po sniženim cenama, vlasnicima Volvo kamiona u koje su fabrički ugrađeni rashladni sistemi, nude se originalni rezervni delovi za ove uređaje. Recimo, A/C kompresor, koji omogućava hladnu i svežu klimu u kabini, nudi se po ceni od 59.009 dinara (bez PDV-a); motor A/C ventilatora - s kojim može da se ubrza protok  rashlađenog vazduha, do 31. avgusta košta 28.154 dinara (bez PDV-a); filter-sušač klime, koji održava savršeno radno stanje A/C sistema (čisti i uklanja vlagu iz rashladnog fluida), trenutno košta 15.595 dinara (bez PDV-a); multi-karbon filter za kabine na vozilima FH i FM, koji onemogućava prodor polena i zagađenog vazduha u unutrašnjost, tokom ove prodajno-servisne kampanje košta 2.923 dinara (bez PDV-a).

Ukoliko je potrebno da se zameni senzor pritiska u klima sistemu, on se u naredna dva meseca može dobiti po sniženoj ceni od 11.351 dinar (bez PDV-a), dok se novi solenoid ventil u klima sistemu (koji motoru vozila omogućava veću radnu efikasnost uz manju potrošnju goriva i manje troškove), do 31. avgusta nudi po promotivnoj ceni od 31.889 dinara (bez PDV-a).

Svi rezervni delovi se mogu preuzeti odmah po plaćanju, dok se vlasnicima Volvo kamiona koji ugradnju originalnih rezervnih delova i dodatne klima opreme žele da obave u ovlašćenom servisu preporučuje da ove usluge prethodno najave - najbolje pozivom na telefonske brojeve najbližih prodajno-servisnih centra.

Volvo Trucks Serbia

Tragična nesreća u Lamborghini Murcielagu u Nemačkoj

Tragična nesreća u Lamborghini Murcielagu u Nemačkoj

U subotu, u Nemačkoj, dogodila se tragična saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovao ekskluzivni supersportski automobil Lamborghini Murcielago. Nažalost, ovoga puta nije sve prošlo sa zgužvanim limovima, već je neodgovornost za volanom za posledicu imala i ljudske žrtve...

Pomeranje granica – TechArt  911 Turbo S by Botta

Pomeranje granica – TechArt 911 Turbo S by Botta

Kada Porsche na tržiste izbaci svoju najjaču i najbržu “911-icu” do sada, malo kome pada na pamet da kaže da mu fali snage, tjuning kuća TECHART  ponovo se usudila da zakorači u apsolutno ludilo. Iz fabrike, impozantni auto izlazi sa 560KS i 700Nm obrtnog momenta...

Subaru objavio proizvodne i prodajne rezultate za maj 2014. godine

Subaru objavio proizvodne i prodajne rezultate za maj 2014. godine

Na osnovu redovnog izveštaja Japanskog udruženja proizvođača automobila - JAMA, proizvođač vozila Subaru - Fudži teška industrija, proizvela je tokom maja 2014. godine u svojim domaćim fabrikama 55.982 jedinice što uz povećanje od 10,5% u odnosu na isti period prošle godine predstavlja i rekordnu proizvodnju za mesec maj...

Last minute ponuda za nekoliko Volvo automobila

Last minute ponuda za nekoliko Volvo automobila

U saradnji sa principalom, Volvo Cars Company, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Volvo automobila, pripremio je specijalnu, „last minute“ ponudu za nekoliko novih vozila proizvedenih pred kraj 2013. godine, s isporukom odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.

Nova Opel Corsa dolazi na tržište krajem 2014. godine

Nova Opel Corsa dolazi na tržište krajem 2014. godine

Bilo je dosta nagađanja, ali sada je sigurno: nova Opel Crosa će biti predstavljena javnosti ove godine. Trenutno ulazi u serijsku proizvodnju, a finalne provere u kamuflažnom izdanju su u toku kako bi se testiralo fino podešavanje svih komponenti...

Goodyear Dunlop Sava Tires: Nova tehnologija za smanjenje buke

Goodyear Dunlop Sava Tires: Nova tehnologija za smanjenje buke

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires predstavila je novu tehnologiju izrade pneumatika sa ciljem da se smanji nivo buke koja nastaje pri kotrljanju. Nova tehnologija omogućava vozačima da u većoj meri uživaju u zvuku motora, jer do 4 dBA smanjuje ukupnu buku u unutrašnjosti vozila...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje